Boktipset-widgeten är uppdaterad och är nu två

Som tidigare utlovat finns det nu ytterligare en version av min boktipset-widget. Den ytterligare versionen visar böcker man har läst, inklusive betyg. En klart trevlig funktion, om jag får säga det själv. Du kan se båda widgeterna in action i spalten till höger, om du är på startsidan för eskapism.se. Tycker dessutom att jag lyckades rätt bra med utseendet på dom också. Nu ser dom faktiskt helt vettiga ut.

Vill du också ha en lista med de böcker du läser eller har läst så kan du hämta en här:

http://eskapism.se/playground/boktipsetse-javascript-widget/

2 thoughts on “Boktipset-widgeten är uppdaterad och är nu två

 1. Jag är inte så himla bra på att blogga men jag försöker att lägga till din widget på min blogg. Jag använder blogspot. Vet du hur man gör för att lägga till den på bloggen? Så att det ser ut som det gör för dig på den här bloggen. 🙂

  • Ungefär såhär gör man för att få in widgeten på sin blogspot-blogg:
   1. gå in på din bloggs inställningar
   2. klicka på “layout”
   3. klicka på “lägg till en gadget”
   4. välj “HTML/JavaScript”-gadgeten
   5. i innehållet/stora textrutan som kommer fram klistrar du in koden
   som finns på
   http://eskapism.se/playground/boktipsetse-javascript-widget/
   6. spara allt och när du kollar på bloggen så ska det finnas en
   läster/har läst-lista.

Leave a Reply