Svenska Dagbladet tar täten när det gäller sociala medier – länkar in Last.fm, YouTube, Spotify och Flickr

Av en slump gick jag idag in på svd.se för att läsa deras recension av Fever Ray. Något som snabbt slog mig var att dom numera efter en recension skriver ut artistinfo från Last.fm, länkar in videos från You Tube, länkar till skivor på Spotify, samt hämtar in bilder från Flickr. Jag antar att det är nytt, för jag kan inte på minna mig att jag sett det förut eller att jag läst om det. Hur som helst så är det både fantastiskt och föredömligt. Här kan vi prata om att dom gör mig en tjänst: nu slipper jag själv leta ytterligare material om artister jag diggar. Jag har faktiskt flera gånger högt gnällt på t.ex. Dagens Nyheter att skivorna dom recenserar inte har länkar till nånstans där jag kan lyssna på dom.

Nu lyckades jag tyvärr inte hitta detta på någon skivrecension hos SvD, men jag antar att det kommer dit också så småningom. En så idé är för bra för att schabblas bort. Kan t.om. vara den slutgiltiga anledningen till att jag byter från DN till SvD som min morgontidning. Det har varit på G länge nu nämligen..

Recension: Fever Ray - Cirkus (Konsert) | Scen | SvD
Uploaded with plasq‘s Skitch!

Leave a Reply