Min nya bärbara TV

Jag har avskaffat min stora TV. Att bo på 23 kvadrat och ha en 32 tum stor TV känns lite överflödigt ibland. Särskilt med tanke på att jag inte ser på TV särskilt ofta; min soffa använts med för att ligga, sitta eller halvligga i och läsa böcker. Eller i samma position pilla på Iphone, Ipad eller Macbook. Men TV. Sällan.

Så TVn är borta och tvrummet ska bli ett bibliotek istället. Känns fint.

Dessutom spelar det inte så stor roll att jag inte har någon TV. Det lilla vettiga som sänds sänds ändå i Svt och med tanke på att Svt Play finns och fungerar fint i..just det: Iphone, Ipad, Macbook. Och ljudet blir dessutom så mycket bättre i mina kosshörlurar. Så resultatet: bärbar TV. Med grymt ljud. Och till väldigt liten plats.

Jag är nöjd.

4 thoughts on “Min nya bärbara TV

  1. Låter ju ganska vettigt. Dock använder jag nog mer TV:n till att kolla på film än just TV. Känns lite “B” att kolla på film med en så liten monitor, men men bor man på 23 kvadratmeter så gör man 😉

    • Det var faktiskt min största (och kanske enda) oro: hur kolla på film på vettigt sätt. Kanske en projektor? Börjar inte dom bli billiga nu?

Leave a Reply