Uppdatering på jobbfronten: hejdå MarsApril, hej LensOn!

På jobbfronten har det hänt lite grejjer: jag har efter (nästan) tre år på webb- och designbyrån MarsApril bestämt mig för att gå vidare. Vidare blev i detta fall kontaktlinsföretaget LensOn där jag tillsammans med resten av IT-avdelningen har som uppgift att vidareutveckla deras e-handelsportal. Jag planerar också att ta över IT-avdelningens spotifylista och se till att det spelas som minst en Pet Shop Boys-låt per dag. Än så länge verkar den planen gå vägen!

Att lämna MarsApril känns väldigt tungt och det var inget lätt beslut. Vi har haft tre fantastiskt roliga och händelserika år ihop och jag tycker vi gjort många riktigt, riktigt bra grejjer. Jag hoppas att MarsApril fortsätter göra grymma saker även utan mig och jag önskar dom all lycka och tur i världen. Och jag hoppas vet att de önskar mig detsamma.

One thought on “Uppdatering på jobbfronten: hejdå MarsApril, hej LensOn!

  1. Det var roligt att lära känna dig Pär! Även fast det bara var bara ett par veckor så lärde jag mig en hel del från dig!

    Är ju en riktig fan av dina tillägg, skall hålla ett getöga på din blogg samt utvecklingen som sker för dina tillägg!

    Vi får se när mitt första tillägg dyker upp! 🙂

    Lycka till på Lenson och visa dem var skåpet ska stå!

Leave a Reply