Trevlig och bra uppföljning av UNICEF

I höstas var jag på bröllop och som present till bröllopsparet hade jag köpt en gåva från UNICEF:s gåvoshop.

Jag hade nästan glömt bort mina gåva tills jag igår fick ett mail från UNICEF med ämnesraden “Dina fältprodukter har nått barnen“. Och t.om. jag som i princip alltid kastar alla nyhetsbrev gick in och läste mailet och möttes av en väldigt fin google-maps-karta som visar var alla fältprodukter från gåvoshopen förra året har hamnat. En nästan fantastisk känsla att se på en karta var alla myggnät, vätskeersättning, bebisvågar osv. hamnat.

Det kändes faktiskt som att jag hade gjort en skillnad. En liten sådan. Men ändå en skillnad.

Ni kan förresten själva gå in på deras hemsida och se var produkterna hamnat.

One thought on “Trevlig och bra uppföljning av UNICEF

Leave a Reply