40 webbplatser jag gjort

Började fundera för några dagar sedan om det inte var dags att se till att jag hade skärmdumpar på alla de webbplatser jag gjort genom åren. En sajt jag gör idag kanske inte alls finns kvar om ett år. Och om sajten inte finns blir det svårt att visa det för någon, t.ex. för en ny kund eller arbetsgivare. Alltså dags att börja skärmdumpa alla sajter så man iaf har någon form av ”bevis” över att ha gjort något.

Så jag skrev ner de sajter som jag varit inblandad i, på MarsApril, på min förra arbetsgivare AGoodID, eller privat. Totalt blev det 40 webbplatser. Och då är det några som försvunnit och några som jag inte vill ta med då jag inte tycker dom är bra nog – t.ex. beroende på att en kund helt enkelt ”förstört” webbplatsen med dålig text och fula bilder – eller för att sajterna helt enkelt försvunnit från nätet.

Så här är dom, 40 webbplatser där jag skapat det mesta av koden, både front-end och back-end. Alltså allt från PHP-kod, SQL, XHTML, CSS, Javacript och JQuery, till integrationen med Google Maps och e-handelssystem.

Vissa av sajterna kan såklart någon annan utvecklare ha varit och petat i efter mig, men sajterna ser ändå i skrivande stund ut som jag minns att den gjorde när jag gjorde den. Finns det nån därute som inte håller med så säg till!

Okej okej, listan då:


Publicerat

i

av