Är slutet för mina Facebook-apps nära?

Ett mail från Facebook trillade just in: ”We’ve been reviewing our logs, and see that you’re still using some of the Feed APIs that are being deprecated.”.  Kort och gott så kanman säga att jag använder funktioner och metoder som är för gamla och som inte stöds av Facebook längre. Jag har förvisso känt till detta under en längre tid men inte orkat göra något åt det. Ibland blir det så att man drar igång nåt projekt man inte orkar fortsätta på. Oavsett vad som händer – att appsen fortsätter funka eller om dom lägger av helt – så har det varit ett roligt race iaf.

Just nu har iaf Pins and badges-appen 66,957 användare (och 35383 uppladdade pins!), Battlefield 2 Friendly Fire-appen har 2,548 och Filmtipset.se-appen har 3,438 användare. Misstänker att detta är rätt små mängder i Facebook-perspektiv, men jag är ändå nöjd.

Filmtipset-appen lär nog leva vidare ändå förresten eftersom killarna bakom just filmtipset.se hjälpt till att fixa iordning koden så den ska funka fint.


Publicerat

i

av