Två webbplatser till – Gratis i skolan och Swedishness

Tidigare i år skrev jag om 40 webbplatser jag gjort. Jag tänkte att det kanske är lika bra att uppdatera bloggen kontinuerligt med nya webbplatser jag gör. Så ni vet vad som händer; att jag liksom inte bara kollar text-tv (min favoritnyhetskälla för övrigt) och Google Reader på arbetstiden.

Så.. sedan ovanstående inlägg skrevs har jag jobbat hårt med främst två webbplatser, som har lanserats tätt inpå varandra:

Först ut var Gratis i Skolan, en webbplats med kostnadsfritt material för lärare och ledare. En spännande sajt som tack vare mitt egna publiceringssystem PolarBear CMS var väldigt enkel, om än tidskrävande, att göra. Sajten gick live i början av mars och det verkar redan vara bra med trafik till den. Kul!

Den andra lanserade sajten är för företaget Swedishness som säljer ”utvalda svenska kvalitetsprodukter”. Min favoritprodukt är nog Briotaxen eller kanske den här fina affischen med mjölkmotiv. Även på denna sajt är det PolarBear CMS som används och det är hela funktionspaktet som används: taggar/etiketter, fält för flera bilder & texter för varje produkt, funktion för epostlistor, formulärhanterare och så sist men inte minst en integration med CertiTrade på det. Puh säger jag bara!


Publicerat

i

av