Brottsplatskartan nu med pagerank 2

I början av januari flyttade jag brottsplatsstockholm.se och brottsplatsgoteborg.se till den gemensamma (för hela Sverige) sajten brottsplatskartan.se. Jag sade även åt Google, via Google Webmaster Tools, att sajterna flyttats och förhoppningen med detta var att den nya sajten skulle ärva pageranken från den gamla.

Och idag, efter prick 3 månader, så ser jag att Google äntligen uppdaterat pageranken till en tvåa på brottsplatskartan. Det gick inte snabbt, men det gick! Dock ligger det fortfarande kvar en massa brottsplatsstockholm.se-sidor när man söker efter site:brottsplatsstockholm.se, trots att alla sidor är omredigerade med 301:or. Men ett steg framåt iaf.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *