Texttv.nu uppdaterad med följsam design och meny

text-tv-nu-meny

Jomenvisst, fiffigt var ordet: jag har den senaste veckan pillat lite med min favoritsajt textv.nu. I dagens twittervärld så tycker jag att snabba, korta, konkreta, kk..k… konsekventa (?) nyheter är bäst av allt. Reklamfria dessutom. Och snabbladdade.

Jo just ja, uppdateringarna:

Veckans uppdateringar består i att för det första så har det tillkommit en meny med genvägar till olika text-tv-sidor samt länkar till att dela den aktuella sidan på Facebook och Twitter.

Den andra nyheter är att sidan nu är följsam (alltså ”responsiv”, som det länge kallades) och automagiskt anpassar sig till webbläsarens storlek. Sitter du på en liten skärm (t.ex. en Iphone) så ser du inte den nya menyn automatiskt, utan du måste trycka på meny-knappen för att visa den. Sitter du däremot på en stor enhet (t.ex. en dator) så syns menyn direkt. Smidigt värre.

Min förhoppning är att dessa förändringar gör användandet av Text TV ännu lättare, roligare och snabbare.

Fler nyheter är på väg, t.ex. möjligheten av stjärnmärka/favoritmarkera text-tv-sidor och på ett lätt sida få en översikt över dom valda sidorna. Men mer om det senare.

Använder du texttv? Har du kommentarer, önskemål, förslag, vad-som-helst? Hör av dig till @eskapism eller på kontakt@texttv.nu!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *