Brottsplatskartan relanserad – nu med brott från hela Sverige

Min sajt brottsplatskartan.se har genomgått ett antal nylanseringar och förändringar genom åren. Den största skedde för ungefär ett halvår sedan (och ja, det är lite oklart varför jag inte skrivit om den här förräns nu..)

Jag skrev dock ett Facebook-inlägg som rätt bra beskrev nylanseringen dock:

Brottsplatskartan.se återuppstår! ? ? ? ? ????? ??Ja det är sant: brottsplatskartan.se har i dagarna uppdaterats…

Gepostet von Brottsplatskartan.se am Montag, 24. Oktober 2016

Något som också är bra med den här nyaste versionen av brottsplatskartan är att man kan se händelser för ett helt län, t.ex. händelser från Polisen i Stockholms län. Eller så kan man se händeleser för en viss plats, t.ex. händelser från Polisen i Malmö stad. Och så vidare. Målet är att alla gator och städer och platser där brott begåtts ska finnas med på sajten.

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter: