Nu kan du också testa brottsplatskartan.se

Under några veckor nu så har jag pillat med upföljaren till både Brottsplats Stockholm och Brottsplats Göteborg: BrottsplatsKartan. Tanken är att på en enda webbplats lista alla brott/polisiära händelser i landet. Inte bara Stockholm och Göteborg som tidigare, utan även Malmö, Växjö, Umeå, Östersund och Gävle. Bland annat.

Sidan är ännu långt ifrån klar, men jag tycker ändå det kan vara intressant att öppna sidan för alla. Förhoppningsvis leder detta till  diverse feedback återkoppling av er besökare och på så sätt kan jag göra sidan ännu bättre.

En av de bättre nyheterna är att sidan automatiskt känner av var du som besökare befinner dig. Är du i Stockholm så visas automatiskt alla händelser i Stockholm. Men är du istället i Uppsala så visas alla händelser därifrån istället. Smart va?

Så kolla in BrottsplatsKartan.se för att se vad som hänt där du bor. Och är det något som inte fungerar eller om du saknar en funktion: hör av dig!

BrottsplatsKartan.se beta skärmdump

BrottsplatsKartan.se – många händelser blir det…


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Nu kan du också testa brottsplatskartan.se”

 1. Profilbild för Matthew
  Matthew

  Hej Pär.

  Alla ikonerna på http://brottsplatskartan.se/ finns inte beskrivna längst upp, t.ex. ”fylleri” osv. Vissa ikoner t.ex. ”rattfylla” får inte rätt ikon utan får ikonen ”!” vilket jag antar är alla övriga brott eller dylikt? I övrigt verkar den fungera bra.

  Bra jobbat.

  Mvh Mattias

 2. Profilbild för Pär
  Pär

  @Matthew: tack för input! Ska fixa så att fler får rätt ikon + göra något vettigt av raden längst upp, typ någon form av sök/filtrering.